5 důvodů, proč si koupit hypoalergenní šperky bez obsahu niklu

Zovero - hypoalergenní šperky z chirurgické oceli

Představte si tento až příliš běžný scénář: Veronika se právě vrátila domů z práce a doslova se nemůže dočkat, až si užije domácí pohodu. Vhodí klíče do keramické misky, bundu a kabelku nechá zmačkané na podlaze a běží k zrcadlu. Je roztěkaná. Je výstřední. Především ji ale svědí tělo. Co si tedy Veronika sundá jako první pro ten pocit sladké úlevy? Nesundá si boty, ani kalhoty, ani podprsenku – ale její šperky.

Jak zjistit, zda jsou hypoalergenní šperky pro vás to pravé

Nenechte se vyděsit klinicky znějícím názvem; hypoalergenní šperky jsou jednoduše šperky navržené tak, aby minimalizovaly riziko alergické reakce. Přesněji řečeno, tento název odkazuje na materiály, které tvoří šperk.

Pokud se u vás objeví vyrážky, zarudnutí, otoky a svědění, které jsou běžnými příznaky alergické reakce na nikl nebo jiný šperkový kov, nejčastější alergie na šperky pochází z niklu. Je to relativně levný materiál, který se obvykle kombinuje s měkčími kovy, jako je zlato, pro zvýšení pevnosti a odolnosti.

Abyste se vyhnuli alergiím, kupujte pouze hypoalergenní šperky bez obsahu niklu.

Kupujte a noste pouze hypoalergenní šperky bez obsahu niklu

Každý, včetně dětí, může zažít výhody nošení krásných šperků bez alergií. Zde je pět hlavních důvodů:

#1 Hypoalergenní šperky nezpůsobují vyrážku

Hypoalergenní šperky jsou obvykle lékařské kvality a kompatibilní s lidským tělem. Bižuterní kov je kvalitnější a čistší. Titanové šperky, používané k výrobě implantátů, tvoří bezpečné, krásné šperky. Kovové hypoalergenní šperky lékařské kvality by měly být bez niklu.

#2 Pohodlné nošení po celý den

Poté, co si nasadíte pár nekvalitních náušnic, může trvat minuty, hodiny nebo dny, než příznaky vzplanou. Obvykle nejste doma, když to začnete cítit. S hypoalergenními šperkami se budete cítit pohodlně bez ohledu na to, jak dlouho je nosíte. To vám ušetří starosti, že budete opouštět zábavu, abyste sundali nebo vyměnili své šperky.

#3 Díky vysoce kvalitním materiálům budete vypadat skvěle

Sterlingové stříbro je z 92,5 % čisté stříbro a ze 7,5 % ostatní slitiny. Čtrnácti karátové zlato je 14 karátové zlato a deset karátů jiných kovů. Tyto další kovy, které tvoří slitiny ve špercích, jsou často nikl nebo levná náhrada nízké kvality. Jsou tvrdé na citlivou pokožku.

Hypoalergenní šperky dosahují stejných vlastností – pevnosti, trvanlivosti a odolnosti proti zašpinění, ale s vysoce kvalitními kovy, jako je platina nebo titan. Vypadáte a cítíte se skvěle, protože netrpíte žádnou alergií.

#4 Hypoalergenní šperky vydrží dlouho

Investice do kvalitních šperků zlepší váš vzhled a styl. Šperky lékařské třídy vydrží dlouho. Kupte si něco, co opravdu milujete. Nespokojte se s kouskem jen proto, že je hypoalergenní.

Investice do kvalitních šperků bez obsahu niklu vás nemusí nutně zruinovat. Zovero vyrábí jedny z nejlepších a cenově dostupných hypoalergenních šperků bez obsahu niklu .

# 5 Vyhněte se alergiím na nikl

Alergie na nikl se může vyvinout v každém věku. Někdy může nošení niklu trvat roky, než na něj vaše tělo vyvolá alergickou reakci. Jakmile máte alergii, budete ji mít vždy.

Vyhněte se tomu úplně tím, že budete nosit pouze hypoalergenní doplňky bez obsahu niklu.